Partyboot Catharinaplaat

Warm modern: zo omschrijven wij het interieur van Partyboot Catharinaplaat. Om eerlijk te zijn: dit is een boot waar we trots op zijn. Mag gerust gezegd worden, toch? Naast de mooie vormgeving van deze partyboot, is de 35 meter lange Catharinaplaat voorzien van een prachtig interieur.

 

De ultieme evenementenlocatie in Rotterdam

Wat voor feestje, bijeenkomst of conferentie u ook belegt: Partyboot Catharinaplaat, dat over twee dekken beschikt en uit drie verdiepingen bestaat, leent zich er uitstekend voor. Dat komt mede door de indeling: die biedt oneindig veel mogelijkheden. Op ieder dek van deze partyboot kunnen 100 à 125 passagiers terecht. Hiermee biedt Zilvermeeuw u voldoende ruimte om al uw gasten op deze partyboot op het water in Rotterdam te ontvangen.

 

Bovendien: op elke verdieping van deze partyboot is een bar te vinden. En wat te denken van het buitendek? Daar zijn circa 50 zitplaatsen aanwezig. Dat is niet het enige buitendek. Het unieke panoramadek van deze partyboot biedt nog eens plaats aan zo’n 200 mensen. Kortom: de te huren Catharinaplaat is de perfecte partyboot in Rotterdam voor uw te organiseren evenement.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Lengte35,00 m
Breedte7,70 m
Snelheid15 km/h
Aantal passagiers60 t/m 225 personen
Prijs vanaf€ 3.000,00