De mooiste partyboot van Rotterdam!

Het is moeilijk kiezen, maar eerlijk is eerlijk: de elektrische Z8 die wij verhuren is de mooiste partyboot van Rotterdam. Dat gezegd hebbende, leggen we ook even uit waarom we dat vinden. De ontwerpers hoefden bij het design van deze boot immers nergens rekening mee te houden. Zij kregen de vrije hand en dat is in onze optiek terug te zien. Bovendien is de boot elektrisch aangedreven en daarmee fluisterstil en 100% duurzaam.

Elektrische boot

Duurzaam varen door Rotterdam doe je met de elektrische boot van Zilvermeeuw! Leuk om te weten: de te huren partyboot wordt in de winter verwarmd door de restwarmte van de motor. In de zomer daarentegen wordt het buitenwater gebruikt om de boot koel te houden. En: de toiletten worden doorgespoeld met buitenwater. Duurzaam varen met hoofdletter D.

De Z8 van de Zilvermeeuw huren

Ervaar de stad Rotterdam vanaf het water! Deze elektrische boot heeft, met 3 buitenterrassen, een panoramadek en een stijlvol binnendek, ruimte voor maar liefst 50 tot 175 gasten. Geniet van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft of huur deze partyboot als unieke evenementen locatie. Begint de Rotterdamse skyline te vervelen – al betwijfelen we dat ten zeerste - dan kan de bezoeker ook binnen op deze elektrische boot zijn ei kwijt. De mooi ingerichte binnenruimte is een lust voor het oog en biedt voldoende zit- en loungeplaatsen om te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje.

Zilvermeeuw denkt graag met u mee en de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring op de Z8 partyboot, ongeacht het type evenement of de hoeveelheid gasten. Met jarenlange ervaring en de keuze uit verschillende partyboten bieden wij u gegarandeerd een unieke belevenis op het water!

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Lengte38,40 m
Breedte6,85 m
Snelheid19 km/h
Aantal passagiers50 t/m 175 personen
Prijs vanaf€ 3.750,00