Partyboot Z8 in Rotterdam

De Z8 is de mooiste partyboot van Rotterdam. Het interieur is uniek omdat de designer nergens rekening mee hoefde te houden. Door de gebruikte materialen en de indeling is deze partyboot ook nog eens zeer duurzaam.


Duurzaam

In de winter wordt deze boot verwarmt door de restwarmte van de motor en in de zomer wordt het buitenwater gebruikt om de boot te koelen. Er is rekening gehouden met de romp van deze boot en de toiletten spoelen zich met het buitenwater. 


De mogelijkheden 

De Z8 is geschikt voor 50 t/m 175 mensen. Of u nu een bruiloft, familiefeest, bedrijfsfeest of congres heeft. Voor elke gelegenheid geeft deze boot een unieke ervaring. Deze partyboot heeft 3 verschillende buitenterrassen en een mooi stijlvol ingericht binnendek. Bovenop kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Rotterdam terwijl u geniet van een hapje en een drankje in de verschillende loungebanken. 

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in de Z8 en dan bekijken we samen de mogelijkheden en verschillende arrangementen voor uw perfecte evenement.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Lengte38,40 m
Breedte6,85 m
Snelheid19 km/h
Aantal passagiers50 t/m 175 personen
Prijs vanaf€ 2.750