Z9: HET DUURZAAMSTE EVENTSHIP VAN NEDERLAND

Vanaf april 2023 gaat ons nieuwe elektrische schip in de vaart: de Z9.

Elektrische boot

Elektrisch varen: dat gaan we doen met de Zilvermeeuw Z9. Dit eventship leveren we in april 2023 op en stoot 0% CO2, fijnstof, roet of andere fossiele brandstoffen uit. Vaart schoon, duurzaam en volledig op elektriciteit. Zelfs alle functies aan boord - zoals de verlichting, airconditioning en horecafuncties - werken op stroom.

De Z9 vaart op accu's, die iedere nacht volledig bij- en opgeladen worden. Zo kan het schip 's ochtends vroeg weer met volle kracht vooruit. De Z9 is supermodern, stil, duurzaam, vernieuwend en bovendien hoogwaardig en luxueus afgewerkt.

Een groene toekomst met de Z9: voor mens, natuur en milieu.

De Z9 van de Zilvermeeuw huren

Ervaar de stad Rotterdam vanaf het water! Deze elektrische boot heeft, met 4 buitenterrassen, een panoramadek en 2 stijlvolle binnendek, ruimte voor maar liefst 100 tot 230 gasten. Geniet van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft of huur deze partyboot als unieke evenementen locatie. Begint de Rotterdamse skyline te vervelen – al betwijfelen we dat ten zeerste - dan kan de bezoeker ook binnen op deze elektrische boot zijn ei kwijt. De mooi ingerichte binnenruimte is een lust voor het oog en biedt voldoende zit- en loungeplaatsen om te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje.

Zilvermeeuw denkt graag met u mee en de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring op de Z9 partyboot, ongeacht het type evenement of de hoeveelheid gasten. Met jarenlange ervaring en de keuze uit verschillende partyboten bieden wij u gegarandeerd een unieke belevenis op het water!

Voor meer informatie, zie de speciale website over de Z8 en Z9.

Maak vrijblijvend een afspraak

Lengte39.90 m
Breedte7.85 m
Snelheid15 km/h km/h
Aantal passagiers235 personen
Prijs vanaf€ 5.500,00